søndag den 22. april 2012

En produktiv weekend

Endelig har jeg haft chance for at få lidt fra hånden. Drengens jerseyhue til at sove i var alt for lille, syet for ½ år siden. Han har nu fået en magen til, bare anden størrelse. Jeg er vild med det stof - købt i Stof &Stil for nogle år siden, men mener at de stadig har det.

Da drengen ikke var særlig samarbejdsvillig, og jeg ikke vil have mine børn på bloggen, så fandt jeg en anden og villig model ;o)Her set uden "hoved" i


Modellen er fra Ottobre #4, 2011 - model #11. Meget hurtig og let at lave, og så sidder den godt på hoved og ører.

Desuden fik jeg lavet et par savlesmække - jeg forsøgte at lave noget lignende en halsklud, for ligesom at stoppe savlets renden ad smækken. Ikke vellykket, men som flad smæk sidder den fint.Der er ikke brugt noget mønster, lavet ud fra gammel savlesmæk. Disse er lavet i sort isoli for og bag, med "tisselagen" fra Stof & Stil som mellemlæg. Testet i dag, og de fungerer perfekt.

Derudover har weekenden også budt på, at jeg fik syet en hel sol nederdel m. ribkant.... til Barbie. Det gør jeg nok ikke lige igen foreløbig. Hold da op hvor er det småt at sy. Jeg brugte min nye overtransportør, og det var måske ikke den bedste ide. Indtil nu er jeg ikke imponeret over den, så godt jeg ikke gav penge for den.

Hav en god arbejdsuge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar